Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Nieuws en wetenswaardigheden

 

Filmpje Zone3

Het werd weer tijd voor een nieuw filmpje. Wie zijn we en wat doen we, al onze diensten zijn mooi in beeld gebracht. Met zeer passende muziek, speciaal voor het filmpje gemaakt. We zijn bijzonder blij met het resultaat!

Ons bedrijfsfilmpje is ook te zien op Youtubekanaal. Daar komen dit jaar nog meer filmpjes bij. Houdt het kanaal dus in de gaten.

Lisette

Bij Zone3 werken reguliere medewerkers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Die mensen helpen we waar mogelijk terug de arbeidsmarkt op. Dat dat goed lukt illustreert verhaal van Lisette.

 

“Ik zag Zone3 als een golden opportunity”

Lisette is een alleenstaande moeder van twee schoolgaande kinderen. Tot 2011 werkte ze bij een maatschappelijke organisatie, in dat jaar ging het mis. Teveel werk, teveel druk en geen nee zeggen waren de oorzaak van een flinke burn-out. Lisette verloor haar baan en er volgden een paar donkere jaren.

Begin 2016 ging het weer beter. Via het DWI volgde ze een oriëntatie traject. Gesprekken voeren, vragenlijsten beantwoorden, trainingen volgen. Aan het einde van het traject was duidelijk welke belemmeringen er nog waren, maar vooral wat er weer mogelijk was. Toen was het tijd om terug te keren op de arbeidsmarkt.

“Mijn traject begeleider stelde me voor bij Zone3. Ik ken de organisatie niet, maar na het kennismakingsgesprek had ik er een goed gevoel over. Ik dacht ‘als ik daar binnen kan komen, komt het wel weer goed met mij’. Ik zag het als een “golden opportunity”.

Lisette is met een leerwerktraject gestart op de afdeling Buurtvoorlichters van Zone3. Op deze afdeling werken zowel professionals, starters als (her)intreders op de arbeidsmarkt. Iedereen wordt op z’n eigen niveau uitgedaagd en er zijn verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Lisette ging 24 uur per week aan de slag. De voorlichting op straat en deur aan deur was fysiek best zwaar. Maar mentaal ging het erg goed. Al snel verlegde de werkzaamheden zich naar ondersteunende, voorbereidende en coördinerende taken op de afdeling. De inzet van Lisette was waardevol en haar kwaliteiten bleven niet onopgemerkt. Toen kwam er een betaalde administratieve functie binnen Zone3 beschikbaar.

“Ze boden me deze kans en die heb ik natuurlijk aangegrepen! Sinds 1 juli heb ik een contract en werk ik als administratief medewerker, en doe ik vervangend baliewerk. Als er bij andere afdelingen een klusje ligt pak ik dat ook op. Het werk is erg divers en ik ben er erg blij mee. Mijn aandachtspunt blijft dat ik mezelf niet voorbij loop. Maar ik heb geleerd hoe ik daar mee om moet gaan en wanneer ik aan de rem moet trekken. Ik heb er alle vertrouwen in zie de toekomst weer zonnig in!”.

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.