Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Diensten

Zone3 wil de leefbaarheid van wijken in Amsterdam en omgeving vergroten. Om dat te doen leveren we een ruim pakket aan diensten, die ook onderling gecombineerd kunnen worden. Dat heeft voor u belangrijke voordelen:

 • U heeft een centraal aanspreekpunt
 • Werkzaamheden worden op elkaar afgestemd
 • Tijdsbesparing dankzij een optimale planning
 • Geen gedoe: alles wordt door ons geregeld

Het werk wordt altijd uitgevoerd door gekwalificeerde werknemers, maar u kunt er ook voor kiezen om het werk door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te laten uitvoeren. Dit laatste gebeurt altijd onder leiding van een gekwalificeerde werknemer. Als u diensten afneemt bij Zone3 voldoet u aan uw verplichtingen voor de Social Return of de Participatiewet.

We werken samen met lokale overheden, grote woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren, maar ook met kleine (particuliere) organisaties. En dankzij onze flexibele aanpak kunnen we altijd maatwerk leveren. Kortom: elke opdracht, groot of klein, is bij ons in goede handen.

Huismeesters en wijkbeheerders

De huismeester, wijkmeester, of sociaal wijkbeheerder is onmisbaar voor een goede samenwerking tussen bewoners en andere partijen. Zone3 levert al jaren gekwalificeerde huismeesters aan verschillende opdrachtgevers. En we begeleiden de opleiding en training van nieuwe huismeesters voor andere organisaties.

lees meer

Onderhoud

Goed onderhoud is cruciaal voor een prettige woonomgeving. Zone3 levert onderhoudsdiensten als het vervangen van verlichting, beheer van speeltuinen, herstel van bestrating, onkruidbestrijding, en meer.

lees meer

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zone3 is een bevoegd PKVW-bedrijf. Wij keuren woningen, voeren beveiligingsmaatregelen uit en verstrekken het certificaat. We kunnen individuele woningen beoordelen en certificeren, maar ook wooncomplexen, wijken, of nieuwbouw.

lees meer

Schoonmaak

Voor structurele en incidentele schoonmaakklussen heeft Zone3 een ervaren team klaarstaan. Met moderne materialen houden wij uw kantoor, centrum, portiek of andere ruimtes fris en schoon. Heeft u mutatiewoningen die leeggehaald moeten worden? Ook daar kunt u ons voor inschakelen.

lees meer

Buurtvoorlichters

Om contact tussen bewoners en opdrachtgevers te bevorderen zijn buurtvoorlichters een belangrijke schakel. Zij kennen de buurt en haar inwoners, en spreken meerdere talen. Zo zorgen ze ervoor dat uw boodschap goed wordt overgebracht en dat bewoners op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun wijk.

lees meer

Buurtbeheer

Om een buurt langdurig schoon, heel en veilig te houden levert Zone3 complete buurtbeheerteams. Verschillende afdelingen op locatie zorgen voor contact met de bewoners, structureel onderhoud, reparaties en het oplossen van problemen: van kwijtgeraakte huissleutels tot losliggende stoeptegels.

lees meer

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over onze diensten? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.