Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Buurtvoorlichters

Dankzij buurtvoorlichters weet u precies wat er speelt in een wijk. U krijgt waardevolle informatie over de bewoners, de problemen waar zij tegenaan lopen, en de mogelijkheden die zij zien om de buurt nog schoner, veiliger of gezelliger te maken.

Maximaal bereik

Veel buurtvoorlichters bij Zone3 hebben een multiculturele achtergrond. Zo spreken zij niet alleen Nederlands maar bijvoorbeeld ook Turks of Arabisch, zodat ze met alle bewoners goed in gesprek kunnen. En ze zijn bekend met cultuurverschillen die voor moeilijkheden of verwarring kunnen zorgen.

Hierdoor weet u zeker dat uw bericht door iedereen goed wordt begrepen, en kunt u écht in gesprek met de bewoners van uw wijk.

De buurtvoorlichters kunnen op verschillende manieren contact leggen met de bewoners. Ze kunnen langs de deuren gaan, er kan een buurtvergadering worden geregeld, of ze verzorgen mailings of brieven aan de bewoners.

Opleiding

Zone3 investeert in de toekomst van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom volgen al onze buurtvoorlichters een opleidingstraject, en krijgen ze regelmatig vervolgtrainingen. Zo helpen we hen niet alleen op weg naar een volwaardige baan – we garanderen ook dat ze goed werk leveren.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over onze buurtvoorlichters? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.