Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Huismeesters en wijkbeheerders

Een goede huismeester of wijkbeheerder is een waardevolle investering. Zone3 levert al meer dan 15 jaar huismeesters en wijkbeheerders aan grote corporaties, VvE’s, en diverse overheidsinstellingen. En ook voor uw wijk of wooncomplex hebben we een geschikte kandidaat.

Huismeesters

Huismeesters zijn de ogen en oren in uw complex. Ze zijn het aanspreekpunt voor bewoners, controleren naleving van het huishoudelijk reglement, en zorgen dat gemeenschappelijke ruimtes goed onderhouden zijn. De ruim 80 huismeesters van Zone3 worden vakkundig opgeleid en zijn sociaal vaardig. En als uw huismeester uitvalt door ziekte of vakantie regelen wij achtervang.

Zone3 is ook een kenniscentrum en kan huismeesters opleiden voor andere organisaties. Ze doorlopen dan hetzelfde traject van scholing, training en begeleiding als onze eigen werknemers, zodat ze daarna als volwaardig huismeester aan de slag kunnen.

Wijkbeheerders

Een wijkbeheerder is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een gehele wijk. Ze houden goed contact met bewoners en zien erop toe dat de wijk schoon, heel en veilig blijft. Samen met politie, gemeente, en andere instanties in de buurt  zorgt de wijkbeheerder dat buurtbewoners zich gehoord voelen en dat de wijk een prettige woonomgeving blijft. Ook bij de wijkbeheerders kunnen wij achtervang regelen bij ziekte en verlof.

Ondersteunende diensten

Zone3 kan ook andere diensten invullen zoals receptiemedewerkers en conciërges. De medewerkers in deze diensten hebben allemaal de juiste trainingen gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold. Net als bij huismeesters en wijkbeheerders regelen wij op verzoek achtervang bij ziekte en verlof.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over onze huismeesters, onze wijkbeheerders, of ons opleidingstraject? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.