Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Inbraakpreventie

Hoge inbraakcijfers hebben een negatief effect: mensen voelen zich onveilig in hun woning en in hun woonomgeving. Zone3 wil de veiligheid en de leefbaarheid van wijken in en om Amsterdam vergroten, en helpt u daarom graag met goede inbraakpreventie

 

Zone3 keurt en beveiligt uw woning

In Amsterdam zijn gemiddeld tien succesvolle inbraken per dag. Meestal zijn dit gelegenheidsinbraken: de dief grijpt zijn kans omdat hij eenvoudig het huis binnen kan dringen. Dit type inbraak is grotendeels te voorkomen met goede beveiliging van de woning.

Zone3 is een erkend PKVW-bedrijf, dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wij keuren een woning, nemen benodigde beveiligingsmaatregelen en reiken het certificaat uit. We doen dat voor individuele woningen, maar ook wooncomplexen, wijken, of nieuwbouw. De kans op een geslaagde inbraak in een woning met een PKVW-certificaat ligt gemiddeld 50 procent lager dan in een woning zonder keurmerk.

Naast de maatregelen voor het Politiekeurmerk voert Zone3 ook andere vormen van inbraakpreventie of schadeherstel uit, zoals:

 • Aanbrengen anti-inbraakstrippen
 • Installeren digitale deurspionnen
 • Adviseren over inbraakpreventie
 • Herstel van brand- of inbraakschade
 • Uitvoeren van noodwerkzaamheden

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het PKVW is een keurmerk voor woningen die voldoen aan eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een woning die voldoet aan de eisen en is voorzien van een certificaatsticker, heeft tot 90% minder kans op een inbraak. Het keurmerk draagt ook bij aan het voorkomen van brand. Bovendien krijgt u met Politiekeurmerk vaak korting op de inboedelverzekering. Zone3 heeft zich volledig gespecialiseerd in het Politiekeurmerk. Onze vakmensen hebben de PKVW-opleiding afgerond.

PKVW eisen in een notendop:

 • Gecertificeerd hang-en-sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels.
 • Verlichting bij de buitendeuren.
 • Zicht vanuit de hal op iemand die voor de deur staat.
 • Rookmelders op iedere etage en op de juiste plek.

Als een woning voldoet aan alle PKVW eisen, dan wordt het PKVW certificaat met bijbehorende raamsticker uitgereikt. Een woning kan ook in aanmerking komen om voor een deel veilig verklaard te worden. Als uw bijvoorbeeld geen achterom heeft en u laat daarom alleen de voorkant optimaal beveiligen, dan krijgt u daar een deelverklaring voor.

Meer weten?

Heeft u vragen over inbraakbeveiliging? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende opname en offerte.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het keurmerk of een afspraak maken? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.