Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

OpStap naar werk met AUZ

Op zoek naar werk, maar lukt het niet goed? Wellicht kunnen wij helpen. Bij AUZGROEP kunnen mensen aan de slag in een leerwerktraject, op werkervaringsplaatsen, als stagiair of als vrijwilliger.
Samen bekijken we wat voor werk bij iemand past. Iedereen wordt professioneel en persoonlijk begeleid.

AUZGROEP zijn sociale ondernemers die een bijdrage willen leveren aan Amsterdammers die werkervaring op willen doen of op zoek zijn naar een passende baan.

Door ons te focussen op de werknemersvaardigheden kunnen we de cliënten handvatten bieden richting vrijwilligerswerk en of begeleiden naar (betaald) werk.

Vanuit methodisch handelen wordt er stapsgewijs en doelgericht gewerkt aan de vaardigheden waarin empowerment van de cliënt centraal staat.

Aanbod diensten:

Medewerker Mobiel Onderhoud Team
Als medewerker mobiele onderhoud werk je, onder begeleiding van een voorman, aan de leefbaarheid van gebouwen en de omgeving.

Buurtvoorlichter
Als buurtvoorlichter ben jij de schakel tussen stadsdelen, woningcorporaties en bewoners.

Huismeester
Een huismeester is verantwoordelijk voor de facilitaire diensten bij opdrachtgevers en leveren hierdoor een bijdragen aan het welzijn van de woonomgeving van bewoners in de wijken.

Wijkbeheerder
Een wijkbeheerder is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een wijk en draagt bij aan een schone en veilige woonomgeving.

Schoonmaker
Als schoonmaker ben je werkzaam bij onze opdrachtgevers in heel Amsterdam. Je kan je schoonmaak werkzaamheden uitvoeren bij bijvoorbeeld kantoorruimtes, buurtcentra, scholen e.d.

Medewerker Groenvoorziening
Als medewerker groenvoorziening zorg je voor gesnoeide struiken, onkruidvrije bloemperken en gemaaide grasvelden.

Medewerker Onderhoud
Als medewerker onderhoud ben je verantwoordelijk voor grote en kleine klussen in het onderhoud.

Administratiewerk
Licht administratief receptie werk.

Wat vragen wij van jou?
Motivatie en inzet om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je bent minimaal twee dagen beschikbaar. Beheerst de nederlandse taal redelijk tot goed.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Amal Amansur (projectmanager) via nummer: 06 - 11 35 45 74 of mail: a.amansur@masdiensten.nl.

    white

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.