Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Social return met Zone3

Als u in een aanbesteding- of inkooptraject zit met de gemeente Amsterdam heeft u te maken met de Social Return. U moet dan een bijdrage leveren aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kan bijvoorbeeld door het bieden van stages, leerwerktrajecten, of (beschermde) werkplekken.

Zone3 kan de invulling van de Social Return voor u regelen. We kijken goed naar wat mogelijk en wenselijk is, zodat u kunt voldoen aan de eisen op een manier die past bij uw bedrijf en uw opdracht. We vinden altijd een geschikte oplossing.

Kwaliteit staat voorop

De kwaliteit van ons werk is gewaarborgd: onze sociale doelstelling is immers geen excuus voor een ondermaatse uitvoering.

Wij bieden goede begeleiding aan al onze werknemers zodat ze optimaal kunnen presteren. Dat doen we bijvoorbeeld met leermeesters: professionals die de mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden op de werkvloer. Deze leermeesters dragen de zorg voor een efficiënte, zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden.

Zone3 bestaat voor 70% uit professionals, en voor 30% uit mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij deze verhouding kunnen we ons steentje bijdragen aan de maatschappij, maar gaat het nooit ten koste van de kwaliteit.

Participatiewet

Sinds de invoering van de Participatiewet in 2015 wordt van werkgevers verwacht dat zij werkgelegenheid bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Zone3 helpt u bij een passende invulling van deze wet.

We kijken samen met u of het werk geschikt is voor arbeidsgehandicapten, we maken een zorgvuldige selectie van geschikte werknemers, en wij zorgen voorbenodigde trainingen of cursussen.

Zone3 zorgt ervoor dat uw werk goed wordt uitgevoerd en dat u voldoet aan uw sociale verantwoordelijkheden, zonder zorgen en zonder gedoe.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de invulling van de Social Return of de Participatiewet? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.