Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Traject 'op weg naar werk'

Wij vinden dat iedereen die wil werken, ook moet kúnnen werken. Ook als je een beperking hebt, als je problemen hebt, of als je geen papieren hebt.

Zoek je een baan, maar lukt het niet? Dan kan Zone3 je helpen. Samen met jou kijken we naar wat je kan en wat je zou willen. We gaan investeren in jou, en helpen je op weg naar een volwaardige betaalde baan.

Hoe ziet het traject eruit?

Het begint met een intakegesprek. We maken een plan met daarin jouw doelen en wensen, en de stappen die je de komende tijd gaat zetten.

We bespreken wat voor werk geschikt is voor jou, en als dat kan ga je direct aan de slag in één van onze bestaande projecten, met hulp van een werkbegeleider.

Als je deelneemt aan het leerwerktraject ga je een training volgen. Deze training duurt 10 dagen. Je leert daarin bijvoorbeeld:

 • Hoe je een curriculum vitae maakt
 • Goed solliciteren, en dat oefenen we ook
 • Omgaan met lastige situaties en veranderingen in het werk
 • Prettig samenwerken en duidelijk communiceren
 • Ongeschreven regels op de werkvloer

Daarnaast kan je ook extra (vak)opleidingen of cursussen volgen, zodat je straks de juiste papieren hebt voor het werk wat jij wil doen.

Eens in de zes weken heb je een gesprek met je trajectbegeleider, of vaker als dat nodig is. De begeleider helpt je ook daarna, als je gaat solliciteren op betaalde banen.

Kortom: Zone3 helpt jou weer aan het werk.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen? Of wil je graag bij ons werken? We helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij jóu.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.