Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Z3 Junior educatie staat voor drie maal talent: ontdekken ontwikkelen ontplooien

Met dit initiatief willen wij de kleine Rahma’s, kleine Jantjes, kleine Zakariya’s, en kleine Angela’s vroegtijdig hun talenten laten ontdekken en zich zoveel mogelijk laten ontplooien. We zijn heel vaak bezig met jongeren die het niet zo goed doen op school maar we hebben ook een groep kinderen die heel talentvol zijn en die niet snel gezien worden door hun omgeving. Z3 Junior educatie wil talent in een vroeg stadium ontdekken in samenwerking met scholen.

Z3 Junior educatie wil een programma aanbieden aan jongeren van groep 6, 7 en 8 die de wereld die op hun wacht dichtbij brengt.

Wij hebben een programma waar wij alle beroepen door de kinderen laten ontdekken door hen er naar toe te brengen.

Voorbeelden van programma’s:

Hoe werkt de politiek, hoe werkt de zorg, hoe werkt de media, hoe werkt de cultuur, hoe werkt de krant/journalist, hoe wordt je acteur, hoe wordt je musicus, hoe wordt je schrijver/uitgever, hoe wordt je architect, hoe wordt je arts, hoe wordt je onderzoeker, hoe ga je met het klimaat/ duurzaamheid om, hoe wordt je ondernemer, hoe werkt een multinational, hoe wordt je piloot, hoe wordt voedsel gemaakt, hoe wordt je boer, hoe werken banken, hoe wordt je politieman, hoe wordt je brandweerman,  enz.

Door bovengenoemde programma’s vroegtijdig aan te bieden kunnen ze straks makkelijker een keus maken omdat ze al vroegtijdig in aanraking zijn gekomen met deze beroepen.

Z3 Junior educatie wil heel graag kunst en cultuur dicht bij de jongeren van Amsterdam brengen, Amsterdam is een multiculturele stad en toch bereikt kunst en cultuur niet alle Amsterdamse jongeren door alle omstandigheden.
Z3 Junior wil heel graag samen werken met scholen om kunst en cultuur dicht bij de jongeren te brengen in hun veilige omgeving en daarnaast willen we organiseren dat jongeren naar musea, concerten en theaters gaan.

Om dit programma betaalbaar te maken en te realiseren willen we gebruik maken van professionals, studenten
en vrijwilligers.

Mocht je geïnteresseerd zijn, meld je dan aan voor één van deze projecten:

Z3 Junior educatie

Z3 Oriëntatie Centrum

De Verrijking

COProoVID

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.