Bel Zone3: +31204627710   E-mail Zone3: info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Over Zone3

Van wijk tot woning: schoon, heel en veilig

Wij bieden bedrijven, woningcorporaties en gemeenten ondersteunende diensten zoals onderhoud, schoonmaak, facilitaire medewerkers, huismeesters, inbraakpreventie en buurtvoorlichting. Onze ruim tweehonderd medewerkers zijn allemaal professioneel opgeleid en werken met veel plezier aan elke opdracht: van kleinschalige schoonmaakklussen tot grootschalige, terugkerende onderhoudsprojecten.

Ons doel is altijd: het vergroten van de leefbaarheid. Bijvoorbeeld door structureel onderhoud van de openbare voorzieningen of planmatige schilderwerkzaamheden. Of door buurtvoorlichters en wijkbeheerders in gesprek te laten gaan met bewoners. Problemen worden zo snel gesignaleerd en kunnen aangepakt worden.

Zone3 werkt voor stichtingen, corporaties, scholen, VVE’s, bedrijven, en gemeentes. We voeren zowel kleine als grote opdrachten uit. En hoe omvangrijk de opdracht ook is, we verliezen de eindgebruiker nooit uit het oog.

 

Werk voor iedereen

Wij geloven dat iedereen een steentje bij kan dragen aan de maatschappij. Soms lukt dat niet vanzelf. Iemand heeft een beperking of vervelende ervaringen op de arbeidsmarkt. Met als gevolg dat ze jarenlang aan de zijlijn blijven staan. Onaanvaardbaar, vinden wij.

Daarom begeleidt Zone3 deze mensen op weg naar een volwaardige baan. We bieden trainingen, leerwerktrajecten en werkplekken, zodat mensen zich kunnen ontwikkelen en weer vertrouwen krijgen in hun vaardigheden.

Van al onze medewerkers heeft 30% een afstand tot de arbeidsmarkt. En 70% zijn professionals. Daardoor kunnen wij optimale begeleiding bieden aan de mensen die dat nodig hebben, en is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

    footer-logo-pkvw        footer-logo-blik-op-werk        footer-logo-sna        footer-logo-pso
MAS Zone3 is winnaar van de prijs 'Het beste PKVW-bedrijf met personeel'

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook   Zone3 op Linkedin   Zone3 op YouTube

Alg leveringsvoorwaarden Zone3 (2018)
 
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.